perjantai 22. heinäkuuta 2011

kompastuin

lasken kuolleita akvaariounelmia käsiviivoistani kaadun kohti tuntemattomia tatuoin puolikuita poskilleni ja huuleni huulta vasten jäätyneenä.

Hoidin lähes kuolleen ruusun takaisin eloonsa, sain parin kauniin nupun esiin ja kohti eloa kuolemamarssin sijaan. Muut ruusut olivat kuihtuneet ja rapisivat sormenpäiden alla, koska äiti jätti ennen liian monta kertaa mullan liian kuivaksi.

Sain Rubikin kuutiosta violetin osan täsmäämään ja olin i n n o s t u n u t, sillä ennen en ole saanut. Kaiken lisäksi näin Pottereista unta viime yönä, kieltämättä oli hivenen huvittava uni. Vessapönttöä tonkiva Malfoy taikasauvallaan oli yksi kohokohdista ehdottomasti (jolle sanoin hei, varo tuossa on pissaa). Siellä oli myös ankeuttajia (jotka osasivat kirota sauvoillaan harmaataialla), ankeuttajahirviö, joka osaa naamioitua sorsaksi ja urhea Neville, jota suutelin ja joka pelasti minut satavilta kukkakaaleilta ja maassa kasvanneilta, eläviltä kasvilta. Tylypahka sijaitsi Pariisissa, osa siitä oli todella moderninen ja osa vanhahko kiviseinineen. Siellä oli riippumattohuone ja iso kimaltava olohuone, jossa oli iso televisio ja kermainen sohva.

Olen siivonnut vaatekaappiani, leikellyt vanhoista aikakausilehdeistä kivat kuvat ja liimaan ne tänään Hilja -päiväkirjaani.

Ja rakastan,
olen hieman onnellinen,
piilouduin sängyn alle sijaan sateenvarjopojan varjoon.

9 kommenttia:

 1. Oi minäkin näen aina silloin tällöin unta Potterista:>

  VastaaPoista
 2. coconutskin, kuulostaa mukavalta. Tämä oli omani ensimmäistä kertaa, kun näin Pottereista näin pitkän unen. Kieltämättä, kun heräsi ja kirjoitti unen muistiin paperille, niin huvitti. Ja niin, kiitos, kun luet kirjoituksiani, sinun blogisi on kovin kaunis myös!

  VastaaPoista
 3. Voi ei, nauroin ihan älyttömästi tuolle Potterunellesi :---D Itse en ole valitettavasti vähään aikaan nähnyt mitään Potterunia ): Paras on ollut se, kun näin unta, että olin Kelmien, Lilyn ja Siriuksen tyttöystävän (joka oli hahmona siihen aikaan kirjoittamissani kelmificeissä) kanssa telttailemassa ^^

  VastaaPoista
 4. Ja muuten, tämä blogisi uusi teema tai mikä se nyt onkaan, on ihana : )

  VastaaPoista
 5. Haluun sun unet. :___D Oon mä itsekin Potteriunia nähnyt, mut ne on olleet just jotain tyyliin "apua kuolonsyöjät hyökkää juoskaa!!!1" (enkä unissa sitten tajua että ei pakoon kannata juosta...).

  Tää merkintä oli söpö. Ja tää sun blogi on kans söpö. Ja jos sateenvarjopoika ei sinne ehdi, voit tulla mun varjon alle. :3 Se on kiva ku siin on röyhelöit, hih.

  (oon höpö tiedän.)

  VastaaPoista
 6. storithiana, potterunet ovat tosiaan aivan ihania - satuin näkemään tänäänkin toisen potterunen, mutta tämä oli sekoitusta omaan kouluuni kuin Pottermaailmaan - olin yhdessä vaiheessa Hermione, joka yritti kosia Lunaa, mutta muutti mielensä ja meni halamaan Nevilleä, haha. Ja paljon kyllä tapahtui, että melkein menee sekaisin. Ja kiitos, pidän itsekin kovasti tästä teemasta!

  Epik Feil, rakastan tuota potterunta tosiaan, se oli niin ihana, että olisin voinut jäädä sinne (koska Neville/Matthew ♥). Ja joo, en usko, että sateenvarjopoika ehtii, täällä sataa nyt kuin saavista kaatamalla ulkona - taidan piiloutua sinun varjosi alle ja tarjota kohvehteja. Ja röyhelöt ovat ihania. Kiitos sinulle myös - ja et ole aina höpö, hih.

  VastaaPoista
 7. Pakko kommentoida tähän vielä, näenhän minäkin näköjään Potterunia vielä : D Viime yönä Rupert Grint oli täällä Suomessa vierailemassa jossain fanitapahtumassa ja sain sen nimmarin ^^

  VastaaPoista