maanantai 19. joulukuuta 2011

auringontanssijat karkaa

Jouluun on enää viisi päivää ja sää on mitä harmainta ja märkää. Haluan tietenkin nauttia lämmöstä niin kauan kuin on mahdollista, mutta talveen ja jouluun kuuluu silti lunta. Joten pyydän lumi, jää viimein ja vihdoin maahan jooko. Edes jouluksi.

Söin välipalaksi muuten monta juustopatonkiviipaleita, ripottelin sen päälle sinihomejuustoa ja uppouduin ties monta kertaa kuuntelemaan lauluja, joiden sanoja haluaisin kietoa ympärilleni.

Enkä tiedä mitä tekisin auringontanssijoiden kanssa, olen pohtinut sen poistamista tai novellien poistamista kokonaan ja laitan tilalle runoja tai tauolle laittamista, en oikein osaa enää. Mutta muuten olen ollut tänään iloinen. Hymyilin monta kertaa ja näääin leveästi. Kumpa olisi jo joulu.


2 kommenttia:

  1. Hei. :) Voi kiitos kortistasi, yllätyin iloisesti. Ja se vinkkaamasi biisi, pidän siitä kovasti, olen kuunnellut sen jo monta kertaa peräkkäin. En ollut edes kuullut scandinavian music groupista ennen (tai ehkä olin, mutten ollut kuunnellut sen musiikkia). Kiitos siitäkin. Sinä se sitten olet ihana. Hyvää joulua. ♥

    VastaaPoista
  2. Nanumea, oi, ihanaa, että kortti saapuin perille! Ja Scandinavian Music Group on ihana, heidän biisit ovat niin nostalogisia ja unelmoivia, että hymyilyttää aina kuunnella. Siitä saa myös suht hyvää kirjoitusinpistä! Oikein makeaa joulua sinne myös. ♥

    VastaaPoista