keskiviikko 25. tammikuuta 2012

lennän kaukana paratiisisaarien ohi


Minä kirjoitin juuri äsken elämäni ensimmäisen, hyvin lyhyen laulun. Musiikkituntia varten vain, mutta en tiedä, se oli aika mielenkiintoista kirjoittaa.

3 kommenttia:

 1. Laulujen kirjoittaminen on kivaisaa. Toisaalta se on runoilua hankalampaa kun täytyy miettiä rytmitystä ja muuta sellaista.

  VastaaPoista
 2. Niin kuin Matildakin tuossa sanoi, laulujen kirjoittaminen on kivaa, mutta välillä todella haastavaa. Itse kirjoitan lauluja, mutta melko vapaalla mitalla ja siksi meillä onkin bändikaverini kanssa välillä sanaharkkaa sen kirjoittamista sanoituksista, kun se kirjoittaa itse tietyn kaavan mnukaan :D

  Olisi kiva saada lukea tuotoksesi joskus :)

  -Haruka

  VastaaPoista
 3. Matilda, se oli tosiaan runoilua hankalampaa! Rytmitys ja kaikki. Oli vaikeuksia, mutta sain sen tosiaan kirjoitetuksi lopulta, vaikka tulikin tavallisia lauluja lyhyempi. Pitäisi toisin jälkeenpäi vielä edioita, että siitä tulisi parempi.

  haruka_85, tosiaan haastavaa oli, kun en tiennyt mistä aloittaa ja miten kirjoittaa. Mutta niin, ehkäpä harjoittelemalla sitten oppii. :) Saa nähdä myös, että julkaiseko koskaan sitä - jos joskus lauluja kirjoittelen lisää ja niistä tulee parempia niin ehkäpä sitten.

  VastaaPoista