lauantai 3. maaliskuuta 2012

kevääntyttäristä ja ilmapallolennoista


Maaliskuun lämpö hyväilee poskipäitä, kaulan kaarta ja nikamia; kutittelee solisluiden alle, täplittää kevätpisamia niskoihin ja purjehtii hiuksissa laskematta ankkuriaan.  Minä hymyilen hieman, vaikka harmittaakin loman loppumista. Sormeni ovat kuitenkin väritahroissa - maalailin taas vesiväreillä, vaikka tulos ei ollut ihan sitä mitä kaipasin. Jatkan sitä luultavasti huomenna, jos uskallan.

Kevääntyttäret kutsuvat minut myös mukaansa, ilmapallolennolle. Heillä on multaiset sormenpäät ja tahmeat huulet, mutta ne ovat niin täynnä lämpöä ja salaisia tarinoita, että en voi vastustaa. Tavallisesti en tule heidän kanssa toimeen, sillä en yleensä pidä oikein keväästä. Mutta nyt se on jotenkin erilaista. En tiedä, että johtuuko se heidän keittämästään kamomillateestä vai mistä, mutta tämä kevät tuntuu hieman paremmalta kuin edelliset.

Ehkä minä selviydyn sittenkin.

(Ja niin: olen katsellut viime päivinä Avatar: The last airbenderia ja fanityttöilyt sitä aivan liikaa.)

8 kommenttia:

 1. Oi, Avatar: The last airbender on yksi salaisista paheistani. ♥

  Tämä merkintä on hirmu nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kettu, hih kiitos. ♥ Ja Avatar on hirveän ihana - siitä ei oikein saa tarpeekseen ja haluaisi vain katsella sitä koko ajan. (Onnistuin myös löytämään Zutara-ficcejä ja taisin koukkuuntua niihin myös todella pahasti, hups.)

   Poista
 2. Tähän aikaan kevät tuntuu aina ihanalta, muutenkin tällaisina hetkinä kun auringon todella tuntee! Kirjoitat tosi nätisti siitä (nini kuin kaikesta), juuri sillä tavalla jolla sen itsekin tuntee.

  Ihana postaus (ja minäkin olen vaikka kuinka pitkään halunnut alkaa katsomaan sitä sarjaa!), tuitui murunen. ♥ Hengitä kevättä ja ole iloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lilsmuru, itse olet ihana puspus ja niin, kiitos kommentista ♥! Ja Avataria kannattaa tosiaan katsoa, jos joskus siihen törmäät! Itse olen niin pahasti ihastunut siihen sarjaan, että en saa tarpeekseni siitä oikein millään, haha. Mutta joo, tämä kevätaurinko tuntuu mukavalta, varsinkin kun päivät ovat olleet valoisammat ja hieman lämpimämmätkin! Puhallan sinnekin paljon iloa, haleja ja kevääntyttäreiden ilmapalloja! ♥

   Poista
 3. oih! Minäkin olen rakastunut Avatariin♥ Siinä on todella ihana tarina. Haluan myös sanoa, miten paljon pidän postauksistasi ja kirjoituksistasi!♥

  VastaaPoista
 4. Iippa, oi kiitos sinulle myös kivasta ja kehuvasta kommentistasi, sait hymyn huulilleni ehdottomasti! ♥ Ja Avatar on tosiaan todella ihana!

  VastaaPoista
 5. Blogisi on kovin kaunis, pidän kirjoitustyylistäsi. Kevät on tosiaankin mielenkiintoista aikaa, ihan kuin siitä ei voisi koskaan tietää, mitä se tulee olemaan. Toivon, että tästä keväästä tulee sulle kiva, inhottavat keväät eivät ole ollenkaan mukavia. (Ja hihi, Avatar <3)

  VastaaPoista
 6. Katri, kiitos ihanasta kommentistasi! ♥ Kevät eivät olleet koskaan lemppareitani tosiaan sairastelujen ja kuraisten kelien takia - mutta nyt tuntuu vähän paremmalta, kun ei ole enää niin kylmä ja aurinkokin lämmittää paljon pidempään! Toivottavasti hyvä kevät jatkuisi! :) (ja avatar on tosiaan rakkaus, hih)

  VastaaPoista