perjantai 4. maaliskuuta 2011

do you remember my name?

Huomasin, että olen herännyt tämän koko hiihtoloman ajan seitsemältä (yhden kerran myös kahdeksalta, mutta se oli jäänyt viimeiseksi tässä kuluneessa viikossa); kun yritän nukahtaa uudelleen, en saa unta enää, joten pitää sitten nousta lopulta. Ja tietenkin, kun koulu taas alkaa, en jaksaisi herätä niin aikaisin enää.

Ehkä on hieman outoa, että on jo maaliskuu. Se, että talvi alkaa hiipua ohi, aurinko paistaa pidempään kuin nämä viimeiset talvikuukaudet ja olen kehittänyt pitkän originaalitarinan - toisin en ole saanut vielä mitään aikaiseksi, koska ei ole huvittanut kirjoittaa. Olen vain lähinnä itkenyt nähtyäni Hachiko - elokuvan (enkä ole koskaan ennen itkenyt niin paljon yhden elokuvan takia), hoitanut loman ajan pikkuveljeäni, harmistunut kovasti, kun Lassi lähti Idolsista, unelmoinut heti tilaisuuden tullen ja innostuin katsomaan ja piirtämään pokémoneja. Hih.

Tänään haluaisin käydä katsomassa jääkiekkopeliä kotihallissa, mutta harmittaa hiukan, kun ei ole kuitenkaan kyytiä sinne ja joutuisin menemään yksin - minusta olisi ollut nimittäin hurjan kivaa kannustaa kotijoukkuetta kauden viimeisessä kotiottelussa, missä he jakavat nimmareita ja tervehtivät kannattajiaan. Äh, sinne meni hieno tilaisuus.

Mutta no, yritän nauttia kuitenkin viikon viimeisistä lomapäivistäni, maanantaina pitää jo kampeta itseäni opiskelemaan.

ps. ja teitä on jo kolmetoista, kiitos, se saa hymyn huulille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti