perjantai 18. maaliskuuta 2011

elämä on kaunis (ne kuihtuneet hetket jossain kaukana)

Väsyttää kieltämättä, olen saanut ideoita kolmen originaalin suhteen, joista viimeisin innostuttaa eniten, mutta pitäisi enemmän syventyä kyllä siihen kuitenkin. Se taitaa mennä fantasian puolelle, mutta on kuitenkin kivaa suunitella sellaista, kun on luotava täysin uusi maailma ja miljoonat hahmot. Olen siis innoissani.

Meillä oli eilen koulun perinteinen hiihtopäivä, oli kieltämättä raikas kokemus minun osaltani! Hiihdin Ruohosaarelle mukavan ja pienen kaveriporukan kanssa; oli kaatumisia, erilaisia oikoreittejä avojäällä, vaahtokarkkien paistamista nuotiossa ja laskettelua; oli kyllä kivaa ehdottomasti. Olen ajatellut myös tehdä toisen blogin, jossa julkaisisin lyhyitä (osittain koruttomia) tarinoita - koska tuntuu, että tähän tulee julkaistua vain yksinkertaisia kuulumisiani sekalaisesti - joten haluaisin toiseen blogiin hiukan erilaisuutta.

Listasin itselleni entiseen matematiikan vihkoon eilen pari kirjaa joita haluaisin lukea. En ole käynyt kirjastossa todella pitkään aikaan, viime kerta taisi olla muistaakseni viime kesänä, mutta kuitenkin. Haluaisin tarttua Ihanat enkelit - kirjaan, jonka Diana Cooper on kirjoittanut. Kirjailijattaren muihinki teoksiin olisi mielenkiintoista tutustua, aika sykähdyttävää ainakin. Ja Mauri Kunnan suloisiin lastenkirjoihin olisi mukavaa tutustua lisää myös - sillä ei oikein huvita nyt lukea historiankirjaa kokeisiinkaan varten ja tehdä muistinpanoa Kustaa Vaasasta; vaikka historia kuuluu kuvaamataidon lisäksi lempikouluaineisiini, sitä on mukavampaa lukea kuitenkin ilman, että pitäisi painaa kaikki kirjaimet muistiin.

(ja tuntuu, että olen liian vainoharhainen ja yksinäinen tänäänkin, mutta ehkä se ei haittaa. On kai parempi sulkea silmiäni nyt ja antaa kevyen hymyn karehtia huulille hetken aikaa.)

ja ne kaikki ikävät ajatukset murskautuivat unensieppaajan syleilyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti