perjantai 6. toukokuuta 2011

i just wanna forget everything and runaway

Olen tänäänkin epäonnistuja. Pitkään harjoittelun tuloksena, sain matikankokeesta viisi puoli - joten olen todella pettynyt itseeni, että en sitten kyennyt parempaan suoritukseen. En halua kertoa äidille saaneeni niin huonon numeron (koska olin ysin ja kympin oppilas), mutta ei kai sille voi mitään. Harmittaa vain hirveästi, että en pystynyt parempaan näin viimeisien ponnistuksien vaiheessa.

Kaiken lisäksi en osaa edes pelata pesäpalloakaan tai ylipäätään osaa tehdä mitään nykyään. Koenumerot huonontuvat jatkuvasti, paljastui, että oma opettaja puhui oppilaistaan pahaa selän takana ja päätä jomottaa katkottain. On ihan surkea olo.

Ensi viikolla on neljä koetta eikä toukokuu näytä lähenevän loppua millään - kumpa kesä tulisi jo.

2 kommenttia:

  1. En lannistuisi huonosti menneen matikankokeen takia. Totta kai sinua harmittaa kun näkemäsi vaiva ei kantanut hedelmää. Se että saa lukemisesta huolimatta huonon arvosanan kertonee oppimisvaikeuksista. Ehkäpä sinun kannattaisi pyytää opettajalta ja vanhemmiltasi apua matikan kanssa. Sellaisiakin ihmisiä on, joille matikka on niin vaikeaa etteivät he pärjää tavallisessa ryhmässä. Minäkään en pärjännyt, mutten tajunnut että olisin saanut parhaita tuloksia käymällä tunnit emun kanssa. Sitä varten pitää mennä testeihin.

    Ja unohda tuo pesäpallo, mikäli et muutenkaan harrasta lajia. Pyrkiköön aktiiviharrastajat ja ammattilaiset täydellisyyteen pesäpallossa. ;)

    VastaaPoista
  2. Barocco, kiitos rohkaisevasta kommentistasi! ♥ Saattaa kai se tosiaan olla oppimisvaikeudesta (tavallisesti minulla on kuitenkin matikassa seitsemän useina numerona kokeissa, testissä menee kahdeksikon ja yhdeksikönkin puolelle, mutta tällä kertaa kai meni aika metsään). Kokeessa lähti tällä kertaa suurimmat pisteet kuitenkin siitä, että tuli ajatusvirheitä ja laitoin väärän numeron, josta menetti sitten kolme pistettä (vaikka tavallisesti puoli pistettä). Aina ei vain voi saada parhaita numeroita, niin se vain on, mutta ainakin kannatti yrittää.

    Ja pesäpalloa unohtaisin mielelläni, mutta meillä on se koululiikunnassa sitä hyvin usein, joten sääntöjä on osattava kuitenkin jotenkuten edes.

    VastaaPoista