maanantai 9. toukokuuta 2011

miljardikukkia poskilla

Myöhäistä äitienpäivää kaikille ihanille lukijoilleni! Toivottavasti vietitte ihanan päivän äitinne kanssa eilen ja muistitte kunnioittaa ja kiittää häntä joka päiväisestä huolenpidosta ja rakkaudesta. Oma äitini sanoi melkein kyynelehtivänsä korttini sanoille, mikä sai epäröivän liikuttuneen hymyn huulilleni. Ainahan meille tulee joskus pahojakin riitoja, eikä hetken rakasta toista surun takia, mutta olen iloinen, että se ei ole koskaan pahasti katkaissut välejämme ja että äiti on tukena vierellä ja rakastaa.

Toivottavasti teillä kaikilla on tänään hyvä päivä, täällä on tosi lämmintä ja minua hymyilyttää luonnon kesäisyys: ohueissa puissa vasta puhjenneet vihreät lehdet ja muurahaiset kiirehtivät mustina täplinä koteihinsa vilkkaasti. Viis kokeista, pitää osata lukea sitä vain sopivaa määrää eikä liikaa - tärkeintä on, että osaa rentoutua, nauttia luonnon kauneudesta, ja luottaa itseensä. Eikös?

2 kommenttia:

 1. Mä en äidin kanssa mitään tehnyt, enkä mitään sanonut, en ees korttia väsännyt. Mutta kai mä olen liian huono noissa... :'D

  Ihanaa jos te ootte sun äidin kanssa väleissä, kuitenkin. Mä en pystyis kuvittelemaan mitään kamalampaa kuin se että mä ja äiti vihattais toisiamme, en pystyis asumaan sellasen ilmapiirin vallitessa vielä vuosia, ja ellen ihan väärässä ole, säkään et välttämättä pitäisi sellaisesta.

  Ja oot oikeassa, oma hyvinvointi on tärkeämpää kuin kokeet. Kokeisiin voi lukea, ja kannattaakin, mutta ei kannata tehdä sitä liikaa. Sitä paitsi, jos stressaa liikaa niistä kokeista, eikä anna aivoille tarpeeksi lepoa ja rentoutusta, niin ei ne kokeet silloin mene hyvin vaikka lukisikin. Okei, en mä ihan varma tuosta lausunnostani ole, mutta luulisin, että niin on. Mulla ainakin asioiden kanssa käy usein niin että mitä enemmän stressaan jonkun tekemistä, sitä vähemmän sitä haluan tehdä ja tulos on huono.

  No, yhtä kaikki oon tosi iloinen tästä positiivisesta merkinnästäsi, hieno juttu että sulla on ollut iloinen mieli, ja toivottavasti on nytkin (vaikka varmaan oot nukkumassa - toivottavasti unes on kivoja :>).

  VastaaPoista
 2. Epik, aww, kiitos sinulle ihanasta kommentista! ♥
  Olen itsekin tyytyväinen, että äiti ja minä olemme taas hyvissä väleissä - että riitamme eivät ole mitenkään katkaisseet verisesti välejämme. Ja sellainen ilmapiiri, missä molemmat vihaavat toisensa ei ole kivaa asua tosiaan.

  Kiitos vielä kun jätit kivan kommentin, positiivinen merkintä on vaihteeksi minullekin mukavaa, ei jaksaisi taistella myllertävien tunteiden kanssa, kun on näin hyvä ilmakin ja viikonloppu on tulossa!

  VastaaPoista