keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Deathly hallows(It all ends)

Voi luoja hemmetti saamari ei voi olla totta. Vaikka en käynyt ensi-illassa, niin taatusti pian aion käydä katsomassa. Ei hitto, kun itkettää niin sairaasti jo valmiiksi ja on tyhjä olo. Itketään yhdessä kaikki. Kiitos Rowlingille, elokuvan tekijöille, näyttelijöille, kaikille - Potter oli - ei, on osa elämää, olen elänyt sen kanssa ja tulen elämään. Tulee todella ikävä.

Kiitos.

4 kommenttia:

 1. Minä kävin ensi-illassa ja sanon, että kannattaa varautua koskettavaan elokuvaan. Itse ainakin itkin lähes koko ajan - välillä vain sen takia, että tiesi sen kohta olevan ohi. Edelleen ihan kummallinen olo.

  VastaaPoista
 2. Tämä on niin kamalaa.. Ei suinkaan ärsytäharmita, että en käynyt katsomassa tota yönäytöksessä, koska olin töissä, angst. Aaaa

  Olen vähän random

  VastaaPoista
 3. Jos oot yhtään herkkä itkemään, niin kannattaa varata nessupaketti mukaan. Kuten Belsissa sanoi, kannattaa varautua koskettavaan leffaan. Ite itkin loppu ajan tasaseen tahtiin ja alussakin jonkin verran.

  Mie komppaan mielelläni siun sanomisia. Potter tulee aina olemaan osa elämää, vaikka se nyt ohi onkin.

  VastaaPoista
 4. Minä jännitin Irvetan ja nauroin yhden kohtauksen (http://weheartit.com/entry/10840121) mutta niitä laskematta itkin läpi elokuvan: purskahdin itkuun kun se alkoi ja istuin lamaantuneena paikoillani, kunnes lopputekstit katosivat.

  Ääh.

  VastaaPoista