lauantai 29. lokakuuta 2011

postikortit sateenkuluttamia

Vähän unettaa ja haukotuttaa, jalat myös ovat pikkuisen väsyneet (varpaita paleltaa), mutta tänään oli niin ihana päivä tosiaan. Tapasin Amberia siis päivällä, kierreltiin keskustan kauppoja ja juteltiin paljon. Tämä oli vain niin rentoa ja mahtavaa seuraa, että hymyilyttää vielä jälkeenkin päin ja haluaisin jo nähdä tätä uudelleen! Sääkin oli hyvä, aurinkoinen eikä tuuli piiskannut kasvoja kovaa. Eli tätä päivää en ehdottomasti vaihtaisi pois mihinkään, vaikka aamulla jännitti ja hermostuttikin todella paljon; niin paljon, että riisilohikeitto ei meinannut mennä kurkusta alas ja vatsaa kutkutti tauotta.

Jotenkin on hassua ajatella, että tänä yönä aika kääntyy tunnin taaksepäin, että nyt on halloween ja että joulu tulee jo pian. Kohta on jo aika rustata joululahjalistaa, tehdä lahjaostokset ja miettiä mitä kauniita kortteja lähettäisi joulukuussa kaikille ihanille ihmisille. Hymyilyttääkin jo pelkkä ajatus.

Lopuksi haluan sanoa, että viihdyn suihkussa nykyään liikaakin, sormenpäät rypistyvät hassun ryppyisiksi, rusinoiksi. Ihailin märkiin hiuksiini tarttuneita vesipisaroita, niitä miljoonia kimmeltäviä helmiä, joita on joka hämähäkinseittihiuksen reunoissa riveinä. Niitä oli myös olkapäilläni, koristelivat ihoani keveästi ja valuivat pois. Taustalla soi yleensä Adele (Set fire to the rain ja someone like you), kun ole suihkussa, laitan sen soimaan puhelimestani ja laulan mukana. Ehkä tanssin myös. Ja ennen kun nukahdan, unelmoin niin lujaa, että haluan sen olla totta, koska rakastan liikaa.

Toivottavasti siellä pimeys ei ole niellyt teidät vielä kokonaan tai hukuttanut sumupisaroihin. Mutta jos on käynyt niin, tulen kyllä mielelläni pienillä keijunaskelilla sytyttämään katulamput palamaan, tarjoamaan viltin ja kermavaahtoa tulvivan kaakaon ja kuiskamaan tuulenkielellä teidät turvallisesti kotiin. Teitä on jo nimittäin 48, kiitos ihanaiset, sanani eivät riitä kuvailemaan tätä kiitosta! ♥ En olisi koskaan uskonut, että blogini saavuttaisi niin suuren lukijamäärän, kiitos vielä.

5 kommenttia:

 1. Sinä sitten kirjoitat ihanasti! ♥ Tämä merkintä oli niin suloisen toiveikas, että oma mielenikin ilostui (vaikka viime aikoina olen olut mieli maassa). Adele tekee tosiaan hienoa musiikkia, laulan itsekkin aina mukana vaikken osaisikaan.

  VastaaPoista
 2. Nanumea, kiitos itse ihanainen. ♥ Samat sanat nimittäin sinulle, blogisi on vain niin kauniisti hiottu, että sitä on aina niin ihanaa lukea. Tulin kyllä kovin iloiseksi, kun tämä merkintä sai sinun mielesi ilostumaan, olet ihana.

  VastaaPoista
 3. Joululahjojen miettiminen on aivan ihanaa (ja samalla myös vähän stressaavaa). Olen kotiuttanut jo hyvälle ystävälleni mukavan lahjapinon, haluaisin jo antaa ne hänelle. Ja voi, postikortit. Rakastan postikorttien kirjoittamista ja etenkin sellaisten saamista. Kiitoksia kun piristit ihanalla kirjoituksellani tätä pientä väsähdystä, kun kouluunkin pitäisi huomenna yrittää raahautua. :--) Jatka ihanasti kirjoittamista.

  VastaaPoista
 4. Sie kirjotat niin nättejä blogimerkintöjä! Ja miullakin oli älyttömän hauskoo sillon lauantaina, etten miekään mistään hinnasta sitä poies vaihtais. Ehdottomasti joskus uusiks! ♥

  Joululahjoja. Apua, mitäköhän kaikkee sitä sitten keksis? Toisaalta se on taas ihan hirmu hauskaa yrittää keksiä lahjoja ja miettiä toisille lahjoja (jos vaan sattuu olemaan rahaa...).

  VastaaPoista
 5. Adara, totta, joululahjojen miettiminen on hirmun kivaa, mutta toisinaan välillä vaikeaa, kun ei tiedä mitä ostaisi toiselle. Kiitos itsellesi ihanasta kommentista, sait hymyilemään. ♥

  Amber, oi, kiitos sinulle myös. ♥ En malta odottaa jo meidän seuraavaa tapaamista muuten, hih. Ja vähäinen raha on tosiaan aikamoinen pulma, kun pitäisi niitä lahjoja ostaa!

  VastaaPoista