maanantai 25. lokakuuta 2010

särjen sinut sirpaleiksi

Vapaudensärkijä

Mitä se tarkoittaa, että ihminen rakastuu? Tarkoittaako se kädellä pitämistä iltaruskossa vai vesisadepisaroiden pyydystämistä sälekaihtimien välistä vaiko sittenkin suudelmia poskeen, huuleen tai nenänpäähän?

Tonks ei ymmärtänyt rakkautta, ei osannut kertoa siitä; loisteputkikin värjäsi kasvot sairaalloisenkeltaiseksi ja takoraudankaiteen kahlitsemalta parvekkeelta näki maailmanreunaan asti. Toiset huomasivat kerrostalojen juovittaman horisontin ruusunpunaisen ja sahraminkeltaisen värjäminä - kuulivat myös jostain kaukaa heinäsirkkojen laulavan ruohomeressä.

Mutta kun Fleur astui noidankehän sisälle, maidonvalkeaan ihoon tarttui hiekanjyviä ja väläytetyissä hymyissä selkärankaisen vapaudensärkijän täyteläiset hymynrippeet.

Ja kun Tonks viimein ymmärsi; heilautti helakanpunaisen hameenhalmansa, hipaisi huulellaan toista ja kuiskasi, "minäkin rakastan sinua."

Hmm, Spurttiraapale II - haasteeseen (Finistä löytyy sitten loput raapaleet, jotka ilmestyy myöhemmin, jos kiinostaa) sain kirjoitettua 1/7 raapaletta, Potterfandomia, Tonks/Fleuria tällä kertaa (i know, aika rareista, mutta rarefemmet ovat varsin kivoja kirjoittaa). Raapaleita on muutenkin ylipäätään kivaa kirjoittaa, viime raapaleketjusta oli.. vähän aikaan, joten olen alkanutkin kaipaamaan taas raapaleen kirjoittamista, vaikka joskus hankaloittaa, että ei saa sittenkään sanan aivan täsmälliseen lukuun, mutta mitäpäs tuosta pikkuisesta seikasta

ja hyss, leikitään, että tästä blogimerkinnästä tuli pitkä.


Ja koska tykkään ihan älyttömästi Yiruman rauhoittavasta pianonsoitosta, niin, mitä mieltä olitte?

3 kommenttia:

 1. Mutta tämähän ON aika pitkä merkintä... :D

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. (äskeinen sisälsi sen verran kirjoitusvirheitä, että poistin)

  Voi, tuo raapale oli kamalan kaunis (mikä ei ehkä ole yllättävää kun kirjoittaja on kuka on), pidin todella paljon. Paritus on kieltämättä hyvin rare, mutta kun kerran saat sen kuulostamaan noin kauniilta, en valita... Pitääpä käydä kyttäilemässä finissä tuleviakin raapaleita. : )

  Vapaudensärkijä on muuten ihan liian ihana sana!

  VastaaPoista