lauantai 23. lokakuuta 2010

tänään leijumme pilvissä

What do i want to be in 5 years?
Happy.

Kahdeksan päivää marraskuuhun, oh. Olen keksinut NanoWrimooni kaikenlaista kivaa, toimintaa ja neitokunnan uusia hahmoja. Jos saan sanatavoitteen täyteen, taidan palkita itseni Nälkäpelisarjan viimeisellä kirjalla tai 30 Seconds to marsin levyllä, hihi. Ensi viikolla joudun toisin varamaan ajan hammaslääkäriin vielä, harjoittelemaan kokeiseen ja istuutua äitini kanssa arviointikeskustelussa opiskeluuni liittyen (mitäköhän opettajakin sanoo kesyttämättömästä luonteestani ja nipin napin matikan tyydyttävästä?). Eräs finiläinen vieraileekin juuri hänen ystävänsä luona paikkakunnallani ja olisi muikeaa, jos aikatauluni sallisi tapaamisen hänen kanssaan kaupungilla, toisin se on nyt hieman epävarmaa aika suuressa numerossa.

Haluaisin pistää tähän hiukseni rennon kevyelle rusettinutturalle, jonka eräässä kuvassa näin. Enkä malta odottaa sitä, että kun joskus vihdoin saisin uuden huoneen itselleni, pääsisin aikanaan sitten sisustamaan sen minkälaiseksi haluan; olen ajatellut seiniin tummahkon sinistä sävyä, joka tummenee kattoon. Pilvet, tähdet katossa; ei, ei niitä mitkä ovat hitusen lapsenomaisia ja joita koristellaan pikkulapsen huoneen seinillä. Haluan aidon näköistä pilviä, tähtiä ja koristella unelmiani sinne. Toisin se on ehkä hankalaa, sellaisen ammattiselaisen taitoja tarvitaan pikemminkin, mutta saa kai sitä kuitenkin nauttia minkä mielikuvitus ja muiden huoneen kuvat tuottavat. Ja hymähdän vanhoille kuvilleni, olin pienenä se tyttö, jonka polkkatukka oli täysin korpinmustaa, sellainen joka on kuvissa pieni ja hento - ja hymy. Sellainen joka pelkäsi, että taloon murtauduttaisiin (piilouduin sohvan taakse), ihailin setäni taiteellisia piirrustuksia ja sen taitoa, heräsin kukon kiekuntaan ja lempeään auringonvaloon ja rakastin Disney - elokuvien prinssejä, Nasun vaaleanpunaisuutta ja valokuvien värikkäitä kehyksiä. Enkä vieläkään unohtanut kuollutta koiraamme ja pikkuista tipua, joka asusti kerran entisen talomme kanalassa.

Mutta tänään on lauantai, hyvää viikonloppua kaikille (hih, kuvia katsellessa tekee mieli shoppailla) ja nauttikaa tähtisadetikun pirtsakkuudesta. Huomenna on nimittäin sunnuntai jo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti